Chan’s is gespecialiseerd in diverse processen die je helpen de culinaire ervaring van de consument verrijken

Kwaliteitsgarantie

Malen

Mengen

Private Label

Warehousing

Kwaliteitsgarantie

Malen

Mengen

Private Label

Warehousing

Kwaliteitsgarantie

Wij leveren veel inspanning om de kwaliteit van onze producten en diensten te garanderen. Voedselveilheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit realiseren we dankzij vakmanschap, moderne productiefaciliteiten en ons kwaliteitssysteem welke is geborgd met een IFS certificering.
Om onze klanten producten van goede kwaliteit te garanderen werken we enkel samen met leveranciers die de vereiste kwaliteitscertificering hebben.
Daarnaast hebben wij een allergenen beleid, zijn onze producten GMO- en pesticiden vrij en voldoen we aan de internationale voedselveiligheidsnorm van IFS.

Malen

In onze eigen maalderij malen wij voor onze eigen klanten, maar ook voor derden verschillende producten. Hierin bieden wij verschillende mogelijkheden in maalgraad aan voor diverse product groepen, waaronder peulvruchten, rijst, gedroogde groentes en specerijen.

Mengen

Of je nu zoekt naar een eigen kruidenmix of geïnteresseerd bent in onze exclusieve blends, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Al onze mengsels worden ambachtelijk samengesteld in ons mengafdeling in Alphen aan den Rijn.

Private label

Laat je producten verpakken, ompakken of produceren onder jouw eigen private label. Geef je merk een persoonlijk tintje met onze private label diensten.

Warehousing

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het verwerken, opslaan en beheren van pallets en goederen. Een service die garant staat voor zorgvuldigheid en professionaliteit.

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over onze diensten.