Kip Madras
Hoofdgerecht
4 personen
90 minuten
Curry madras is een klassiek kerriepoeder met een kruidige, licht pittige smaak. De curry is vernoemd naar de stad Madras in Zuid-India. Maak zelf deze curry gemakkelijk met dit recept!
Ingredienten
Ingredient |
---|
1 tl Chan's kurkuma poeder |
1 tl Chan's chilipoeder |
1 tl Chan's koriander poeder |
500 gr kipfilet |
2 el olie |
2 uien |
2 tomaten |
2 teentjes knoflook |
1 cm gember |
1 kopje kippenbouillon |
1 blikje kokosmelk (400 ml) |
Verse koriander |
Benodigdheden Madras curry poeder: |
1 tl Chan's komijn poeder |
1 tl Chan's koriander poeder |
1 tl Chan's kurkuma poeder |
½ tl Chan's mosterdzaad poeder |
½ tl Chan's fenegriek poeder |
½ tl Chan's kaneel poeder |
½ tl Chan's kruidnagel poeder |
½ tl Chan's cayennepeper |
½ tl gember poeder |
½ tl knoflook poeder |
½ tl paprika poeder |
1 tl Chan's mix massala |