Kip Madras
Hoofdgerecht
4 personen
90 minuten
Curry madras is een klassiek kerriepoeder met een kruidige, licht pittige smaak. De curry is vernoemd naar de stad Madras in Zuid-India. Maak zelf deze curry gemakkelijk met dit recept!
Ingredienten
| Ingredient |
|---|
| 1 tl Chan's kurkuma poeder |
| 1 tl Chan's chilipoeder |
| 1 tl Chan's koriander poeder |
| 500 gr kipfilet |
| 2 el olie |
| 2 uien |
| 2 tomaten |
| 2 teentjes knoflook |
| 1 cm gember |
| 1 kopje kippenbouillon |
| 1 blikje kokosmelk (400 ml) |
| Verse koriander |
| Benodigdheden Madras curry poeder: |
| 1 tl Chan's komijn poeder |
| 1 tl Chan's koriander poeder |
| 1 tl Chan's kurkuma poeder |
| ½ tl Chan's mosterdzaad poeder |
| ½ tl Chan's fenegriek poeder |
| ½ tl Chan's kaneel poeder |
| ½ tl Chan's kruidnagel poeder |
| ½ tl Chan's cayennepeper |
| ½ tl gember poeder |
| ½ tl knoflook poeder |
| ½ tl paprika poeder |
| 1 tl Chan's mix massala |